Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    

Knuvers schoenen

3.9 / 10.0
(3 stemmen)
De Bunders 148
5467JX Veghel
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0413365555
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtknuversschoenen@hetnet.nl
51.6243025.557834
3 1.9701492537313 3 3.9
Gemiddelde waardering uit 3 stemmen

Kenmerken

Kenmerken:
Aanmeten
Design
Elastische kousen
Inlegzolen
Knikvoeten
Pedicure
Podoloog
Podotherapie
Slippers
Snowboots
Sporters
Steunzolen
Steunzool
Voetproblemen
Voetverzorging
Schoen merken:
Brakkies
Bunnies
Durea
Gabor
Meindl
Mephisto
Red-Rag
Solidus
Verhulst
Xsensible
Soort schoenenwinkel:
Damesschoenen
Herenschoenen
Kinderschoenen
Orthopedische schoenen
Specialist
Sport

Reviews

Plaats een review
|
Stugge, grove houding bij tekortkoming schoen
Kindersportschoen met stoffen bovenlaag gekocht. Na enkele weken gaten in de stoffen bovenlaag. Op zich kan dat gebeuren. Men bleef echter volhouden dat ze duidelijk verteld hadden dat dit zou kunnen gebeuren, wat pertinent onwaar is. Toch nog nieuwe schoenen gekocht, kapotte opgestuurd ter beoordeling. Echter geen tegemoetkoming (na > 200,- en al jaren hier schoenen te hebben gekocht), maar ook erg stugge houding, op onbeschofte af, terwijl ik heel netjes heb aangegeven dat ik het erg ongepast vond.
geen
Stugge houding, op onbeschofte af
Waardering:
1.0 2.0
|
slecht geholpen
wij zijn vandaag naar deze schoenwinkel gegaan om schoen te kopen voor mijn vrouw die zooltjes heeft laten aanmeten en zeker wil zijn dat ze nu ook de juiste schoenen koopt. Dus wij zijn daar met volle vertrouwen naar toe gegaan in de achterliggende gedachte te worden geholpen door mensen die verstand van zaken hebben.We hadden besloten dat in dit geval geld geen rol zou spelen.Maar toen we aan de buurt waren en een medewerkster kregen toegewezen wisten we niet wat ons overkwam,de dame in kwestie was totaal niet in ons geeintereseerd en we werden echt zeer slecht geholpen ja geholpen niet dus!echt onvoostelbaar helaas weten we de naam van deze persoon niet anders hadden we deze hier graag vermeld, we zijn naar een andere schoenwinkel geweest namelijk bij Vervoort waar we super zijn geholpen door een erg aardige en kundige medewerkster en ook mooie laarzen hebben gekocht met zeer goede hulp en advies het kan dus wel!
wij zijn vandaag naar deze schoenwinkel gegaan om schoenen te kopen voor mijn vrouw die zooltjes heeft laten aanmeten en zeker wil zijn dat ze nu ook de juiste schoenen koopt. Dus wij zijn daar met volle vertrouwen naar toe gegaan in de achterliggende gedachte te worden geholpen door mensen die verstand van zaken hebben.We hadden besloten dat in dit geval geld geen rol zou spelen.Maar toen we aan de buurt waren en een medewerkster kregen toegewezen wisten we niet wat ons overkwam,de dame in kwestie was totaal niet in ons geeintereseerd en we werden echt zeer slecht geholpen ja geholpen niet dus!echt onvoostelbaar helaas weten we de naam van deze persoon niet anders hadden we deze hier graag vermeld, we zijn naar een andere schoenwinkel geweest namelijk bij Vervoort waar we super zijn geholpen door een erg aardige en kundige medewerkster en ook mooie laarzen hebben gekocht met zeer goede hulp en advies het kan dus wel!
Waardering:
1.0 2.0
|
Soms is het beter om niets te verkopen als de klant er alleen maar slechter van wordt.
Verkeerd advies en verkoop, enkel om (veel te duur) te kunnen verkopen.
Mooie zaak.
Men moet oudere mensen geen verband pantoffel à 125,- euro aansmeren omdat Knuvers op dat moment niet over het juiste artikel beschikt. Dat er provisie voor de verkopers op de verkochte artikelen is waarschijnlijk de reden dat men voor zo'n ondoordachte actie overgaat. Een verband pantoffel is als tijdelijke oplossing bedacht, niet voor iemand die slecht ter been is en op zoek is naar een pantoffel die makkelijk aan te trekken is en deze voor jaren wil gaan gebruiken. Daarbij is de gladde zool onder de verband pantoffel ook nog eens levensgevaarlijk voor iemand die slecht ter been is en per dag nog 2 keer de trap op en af moet gaan. Al met al een heel erg slechte verkoop waarvan we met moeite af konden komen omdat Knuvers nu eenmaal geen contant geld terug wenst te geven, ook al hebben ze een dramatische verkoop geleverd. Knuvers, alleen maar willen verkopen is niet altijd belangrijk, de klant moet er in eerste instantie het profijt van hebben.
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

JSV Handelsonderneming(8.2/10.0)0.6km
Veghel - Anijsveld 3
 
 
Ollie 4 Kids(7.8/10.0)0.8km
Veghel - Spoorven 524
 
 
Scapino(9.0/10.0)1.1km
Veghel - De Kempen 9-17
 
 
Bernard Janssen(7.4/10.0)1.2km
Veghel - Gasthuisstraat 31
 
 
Schoen- en Sleutelmakerij Carlos Schoenmakers(8.6/10.0)1.2km
Veghel - Hoofdstraat 47-a
 
 
Van Es(8.2/10.0)1.3km
Veghel - Molenwieken 66
Kenmerken: Betrouwbaarheid, Sneakers, Voetbalschoenen, ...
Soort schoenenwinkel: Damesschoenen, Kinderschoenen, Sport, ...
 
 
Appie Meester schoenmaker(6.6/10.0)1.3km
Veghel - Molenwieken 44A
 
 
Janelli(7.8/10.0)1.3km
Veghel - Deken van Miertstraat 1
 
 
Schoenenreus(8.2/10.0)1.4km
Veghel - Hoofdstraat 14
 
 
Peter Lunenburg(8.2/10.0)1.7km
Veghel - Bouwmeesterstraat 3
 
 

Plaatsen in de buurt

Beek En Donk - Boekel - Gemert - Heeswijk Dinther - Lieshout - Nistelrode - Schijndel - Sint-Oedenrode - Uden - Zeeland