Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    

O'simo Shoes For Kids

4.1 / 10.0
(1 stem)
Steenweg 24
3511JR Utrecht
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0302314154
52.0908055.11847
1 2.0684931506849 5 4.1
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Reviews

Plaats een review
|
Vreselijk personeel
Paar keer schoenen gekocht ; ruime keuze. Zeer onvriendelijk personeel. Totdat je tot aankoop over gaat, gaat het prima, daarna echt onvriendelijk en zelfs gemeen. Ook tegen de kinderen . Problemen worden niet opgelost, geen geld terug als niet goed. Chagrijnig als je tegoed bon gebruikt om te betalen. Een wonder (buiten het assortiment ) dat ze nog bestaansrecht hebben!
Waardering:
1.0 2.0
|
Tevreden
Schoenen zijn netjes gemaakt. Lip van schoen schoof steeds naar beneden. Vastgemaakt aan 1 kant
Zeer behulpzame dames en zoeken naar oplossing. Snel schoenen weer retour
Waardering:
3.0 6.0
|
geen after sales service
op woensdag voor mijn bijna jarige dochter sandalen voor € 80 gekocht. sandalen meegenomen naar huis en op zaterdag wil mijn dochter (4 jaar) de sandalen aantrekken. groot was mijn verbazing toen mijn dochter opeens de achterkant los had zitten van het sandaaltje. het was koningsdag dus we konden niet meteen naar de winkel. dat kon pas een week later doordat we op vakantie gingen. eenmaal in de winkel werd mij toegezegd dat ik mijn geld teruggestort zou gaan krijgen, maar dat de baas nog wel even wilde kijken. de woensdag erna werd ik gebeld door de bedrijfsleidster dat de sandaal naar de schoenmaker is gebracht en dat ik geen geld terug zou krijgen omdat het gerepareerd zou gaan worden. vervolgens kom ik in een discussie met haar of er wel of niet op is gelopen, terwijl ik heb gezien dat mijn dochter er niet op gelopen zou hebben. anders zou ik het geld wellicht wel terug zou krijgen. vervolgens zou ik op donderdag door de baas teruggebeld worden, maar vijf dagen later was dat nog steeds niet het geval. uiteindelijk is mijn man naar de winkel gegaan en heeft de sandaal op gehaald. je kunt zien dat er een extra stukje leer is tussengezet. we hebben dus € 80 betaald voor gerepareerde sandelen die daarvoor nooit gedragen zijn..... op mijn opmerking dat ik nooit meer schoenen bij hen ga kopen, werd gezegd : dat is dan maar zo. mijn man kreeg nog te horen dat dingen eenmaal kapot kunnen gaan.
geen
de vrouwen in de winkel komen heel aardig over maar zodra er wat is, blijken het toch gemene vrouwen te zijn. we hebben zelfs geen excuses gekregen, helemaal niets. alleen gerepareerde sandalen van € 80....
Waardering:
1.0 2.0
|
tegoed bon
Wij kochten 2 jaar geleden een paar schoenen voor onze autistische zoon, hij is dusdanig beperkt dat hij niet mee naar de winkel kan. De schoenen pasten niet goed en we hebben ze teruggebracht. Er waren geen goede schoenen voor hem en nu zitten we nog steeds met een tegoedbon van €79,95. Wij hebben hier niets meer aan want hij is inmiddels 19 jaar en past geen kindermaat meer.
geen
tegoed bonnen ipv geld terug
Waardering:
1.0 2.0
|
Diep teleurgesteld in customer service
Wij kochten vorig jaar een paar jongens schoenen maat 26. Een hoge leren schoen met een ritsje aan de zijkant voor 108 euro! De ristjes werkten vanaf dag 1 niet goed. Ik ben hier verschillende keren voor terug geweest maar het euvel kwam altijd direct terug. Bij de laatste keer heb ik aangegeven nog 1 keer hen het voordeel van de twijfel te geven. Op de ritsjes werd een leren gespje genaaid en ze werden op zaterdag bij mij thuis gebracht. Op zich een goede service, ware het niet dat de dag erna een ritsje alsnog kapot ging... Groot was mijn verbazing dat toen ik hiervan melding maakte mij werd medegedeeld dat er geen garantie op ritsen gegeven wordt?!? Waarom hebben ze mij dan zo lang aan het lijntje gehouden en elke keer geprobeerd de ritjes te maken? Op de vraag wat ik in gedachte had heb ik gezegd dat we ons geld terug wilden. Hier wilden ze niet aan meewerken, ze dachten meer aan een korting op een nieuw paar schoenen. Gezien de historie hebben we eigenlijk geen zin meer hier schoenen te kopen.
Slechte service, personeel moet telkens ruggespraak houden met eigenaar, geen goede oplossing geboden voor lang lopend probleem
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Invito(8.0/10.0)0.1km
Utrecht - Steenweg 39
 
 
Schoenenreus(8.0/10.0)0.1km
Utrecht - Steenweg 17
 
 
t Ambacht(8.4/10.0)0.1km
Utrecht - Steenweg 50
 
 
Sacha Shoes(8.8/10.0)0.1km
Utrecht - Steenweg 54
 
 
Hip Retail Utrecht(7.8/10.0)0.1km
Utrecht - Steenweg 15
 
 
Van Dalen(8.6/10.0)0.1km
Utrecht - Choorstraat 11
 
 
Zapatos(7.0/10.0)0.2km
Utrecht - Zadelstraat 15
 
 
Matisse(8.6/10.0)0.2km
Utrecht - Zadelstraat 12
 
 
Van Breugel Fashion Utrecht(7.2/10.0)0.2km
Utrecht - Choorstraat 19
 
 
Telkamp Modeschoenen(6.2/10.0)0.2km
Utrecht - Choorstraat 38
 
 

Plaatsen in de buurt

Bilthoven - Bosch En Duin - De Bilt - De Meern - Houten - Ijsselstein Ut - Maarssen - Maartensdijk - Nieuwegein - Zeist