Zoek op postcode

Van Schijndel Schoenen B.V.

Van Schijndel Schoenen B.V.

8.3 / 10.0
(1 stem)
Schoutenstraat 14
1211BM Hilversum
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0356245776
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@vanschijndelschoenen.nl
52.225345.17264
1 4.1707317073171 1 8.3
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Bedrijfsomschrijving

Van Schijndel Schoenen heeft veel kennis en ervaring op het gebied van het oplossen van problemen als gevolg van pijnlijke voeten en voetklachten. Wij kunnen u desgewenst hierover adviseren.

Het deskundige team van Van Schijndel Schoenen helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. We werken met veel merken die geschikt zijn voor uw eigen steunzolen. Wij bieden eventueel ook de mogelijkheid om de originele voetbedden van de schoenen enigszins aan te passen.

Van Schijndel Schoenen is podopoint-winkelier en als zodanig aangesloten bij de Vereniging Gezond Lopen (VGL). Wat heeft dit voor voordeel voor u als consument?

U heeft dan de ruimste keuze aan moderne confectieschoenen. Dit kan vaak dienen als alternatief voor orthopedische schoenen.


Wanneer u momenteel op orthopedische schoenen loopt die geleverd zijn door uw orthopedisch schoenmaker, dan bestaat voor u nu de mogelijkheid om een volgend paar schoenen via Van Schijndel Schoenen, als Podopoint-winkelier, verstrekt te krijgen!

Wat moet u doen?

Voor u werkt het heel eenvoudig. Vraag aan uw verzekeraar of deze meedoet. Zo ja, dan kunt u bij ons een afspraak maken of loop gewoon eens binnen om te kijken wat wij u te bieden hebben.

Of zoek een Register-podoloog en laat beoordelen of uw voeten uit orthopedisch schoeisel gehaald kunnen worden en in moderne schoenen kunnen!

Meer informatie over PodoPoint en VGL vindt u op www.podopoint.nl en www.gzl.nl.

Kenmerken

Betalingsmogelijkheden:
Mastercard
PIN
VISA
Maestro
Kenmerken:
Advies bij aankoop
Handtassen
Ledertassen
Merkschoenen
Schoenenmode
Semi- orthopedische schoenen
Steunzool
Voetkundig advies
Podopoint
Schoen merken:
Birkenstock
Durea
Gabor
Meindl
Mephisto
Rockport
Theresia
Verhulst
Van Lier
Footnotes
Jenny
Caprice
Paul Green
Think!
Australian
Teva
Lisa Tucci
JR
Xsensible
Zootjes
Soort schoenenwinkel:
Damesschoenen
Herenschoenen
Orthopedische schoenen
Schoenen op maat
Schoenen speciaalzaak
Schoenmaker

Reviews

Plaats een review
|
Topservice bij het oplossen van een issue door Van Schijndel Hilversum
Onlangs kocht is voor de 6e keer een paar schoenen bij van Schijndel schoenen. Ik gebruik de schoenen van een specifiek merk en soort om reden dat deze bij mijn staand werk het beste draagcomfort geven voor mij. Het was dus eens weer tijd om een nieuw paar op te halen bij van Schijndel. Ik heb gevraagd naar, zoals altijd, het zelfde merk en het zelfde model. En hoe het is gebeurt na aankoop van de schoenen had ik de dagen daarna het gevoel dat de vertrouwde schoen niet zat zoals ik gewend was. Ik kreeg last van mijn voeten tijdens het dragen want ze knelden toch meer dan dat ik voorheen gewend was. Ik dacht dat heeft wellicht te maken met de schoen en ik moet er gewoon even aan wennen. Na bijna 2 weken de schoenen gedragen te hebben ging het echt niet meer. Enorme pijn in de voeten ,...de schoenen wenden deze keer me niet ! Radeloos toch maar een email naar van Schijndel gestuurd met mijn probleem en gevraagd of er een oplossing zou kunnen zijn in de vorm van oprekken e.d. Snel kwam er een reactie van Mevr Zegers die graag een afspraak met mij wilde maken om het probleem te bekijken. Dus terug naar de winkel en ontvangen met een kopje koffie ging mevr Zegers slagvaardig mijn probleem te lijf. Snel constateerde ze dat, en hoe het was gekomen wist zij niet, mij een verkeerde maat schoenen was geadviseerd en geleverd. Er werden direct diverse nieuwe schoenen en maten uit de voorraad opgehaald en verzoek men mij deze door te passen. En ja hoor,...de juiste maat was snel gevonden en mevr Zegers ruilde direct mijn oude paar schoenen om voor een stel nieuwe en passende schoenen om. En ik waardeer deze top-klantvriendelijkheid ten zeerste ! Dit getuigd van een dermate hoge mate van service welke ik wil onderstrepen middels deze email. De vriendelijkheid waarmee mijn probleem werd opgelost is een compliment waard. Ook mijn 7e paar schoenen zal door mij gekocht gaan worden bij mevr Zegers bij van Schijndel schoenen te Hilversum. Met vriendelijke groet R.J.Klumpenaar Huizen
- Top service !!
- Geen
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Schoenenreus(8.0/10.0)0km
Hilversum - Schoutenstraat 4-6
 
 
Shoe Outlet Store(7.4/10.0)0.1km
Hilversum - Kerkstraat 93
 
 
Elias(7.8/10.0)0.1km
Hilversum - s Gravelandseweg 12A
 
 
Strating(7.8/10.0)0.1km
Hilversum - Kerkstraat 94
Kenmerken: Acties, Design, Service, ...
Soort schoenenwinkel: Kinderschoenen, Schoenmaker, Sport
 
 
Scapino(6.6/10.0)0.1km
Hilversum - Noordse Bosje 7
 
 
Ziengs Schoenen(8.8/10.0)0.2km
Hilversum - Kerkstraat 63-32
 
 
Dolcis(8.6/10.0)0.2km
Hilversum - Kerkstraat 43
 
 
Ziengs Schoenen(8.0/10.0)0.2km
Hilversum - Kerkstraat 63-32
 
 
Instituut Zijdel(7.4/10.0)0.3km
Hilversum - Bussumerstraat 12
 
 
Eleganza(7.6/10.0)0.3km
Hilversum - Kerkstraat 1
Kenmerken: Acties, Ballerina, Cowboylaarzen, ...
Soort schoenenwinkel: Damesschoenen
 
 

Plaatsen in de buurt

Ankeveen - Baarn - Bussum - Den Dolder - Eemnes - Laren Nh - Loosdrecht - Maartensdijk - Naarden - Nederhorst Den Berg