Zoek op postcode

WLM New Zealand - Wear Like Me

WLM New Zealand - Wear Like Me

6.8 / 10.0
(1 stem)
Postbus 94560
1090GN Amsterdam
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0202400625
Fax: (+31) 0208907741
Website:
1 3.4318181818182 1 6.8
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Bedrijfsomschrijving

WLM is de maker van authentieke New Zealand made scheepskin boots / shearling boots / schapenvacht laarzen / schapenwollen laarzen en staat bekend om het edgy design van deze eigentijdse footwear.


De afkorting WLM staat voor Wear Like Me! Dat is de essentie van het merk, want iedere vrouw kan haar hart ophalen bij het zien van de collectie waar design en comfort hand in hand gaan.


De Sheepskin Boots / shearling boots / schapenvacht laarzen / schapenwollen laarzen hebben een dikke vacht aan de binnenzijde, een egale en mooie buitenzijde en daarnaast is de hiel verstevigd waardoor deze goed op zijn plaats blijft. De zolen zijn slijtvast en WLM heeft in haar collectie zeer smalle modellen, zodat de boots erg vrouwelijk voor de dag komen.


De collectie van Wear Like Me kenmerkt zich door originaliteit, vernieuwing en technologische ontwikkeling. In de damescollectie vinden we veel originele en vernieuwende modellen scheepskin boots / shearling boots / schapenvacht laarzen / schapenwollen laarzen terug. Modellen geïnspireerd door de authentieke sheepskinboots, maar afgewerkt met de nieuwste technieken voor een modieuze, originele en eigentijdse uitstraling. Natuurlijke blijft ook de classic boot in het assortiment in de vorm van de classic tall en classic short boot, met als bekendste exponent de classic tall chestnut.


Ook heeft WLM New Zealand voor deze winter aan technische verbeteringen gedacht. Twee gloednieuwe zolen zijn ontworpen; de Wanaka zool en de Crosses zool. De Wanaka zool is te herkennen aan het WLM logo dat verwerkt is in het profiel van de zool. Deze zool is special ontwikkeld om een unieke combinatie van eigenschappen te realiseren: licht van gewicht, duurzaamheid, goede grip en goede vering. De Crosses zool kenmerkt zich door het kruispatroon van de zool. Deze zool is aan de zijkant gestikt en is vervaardigd van rubber. Deze zool is speciaal ontwikkeld voor goede grip en slijtvastheid, en geeft de boots meer bescherming door de opstaande rand.

Kenmerken

Betalingsmogelijkheden:
AMEX
Mastercard
PIN
VISA
Ideal
Kenmerken:
Merkschoenen
Schoenenmode
sheepskin boots
shearling boot
schapenvacht laarzen
schapenwollen laarzen
classic boot
classic tall boot
classic short boot
Schoen merken:
WLM
Wear Like Me
WLM New Zealand
Soort schoenenwinkel:
Damesschoenen
Design schoenen
Herenschoenen
Schoenen webwinkel

Reviews

Plaats een review
|
website WLM ( Wear Like Me New Zealand ) niét meer te "bereiken" !
Jammer, maar volgens mij is er iets gigantisch mis met het bedrijf WLM New Zealand. De website is al sinds weken niet meer te bekijken.
De kwaliteit van de laarzen van WLM New Zealand.
Dat de site niet meer te bekijken is (wat is er aan de hand ?) (jammer, want ik ben ´n fan)
Waardering:
2.0 4.0

Plaats een review